Είσαι οδηγός ταξί;

Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Είσαι επιβάτης;

Μάθε τα πάντα για τη λειτουργία του Taxibeat.

Πρέπει να κάνω τις διαθέσιμες ενημερώσεις για την εφαρμογή;

Last Updated: Jul 31, 2013 04:59PM

Απολύτως! Οι ενημερώσεις τις περισσότερες φορές περιέχουν νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες που σίγουρα έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν. Πέρα από αυτό όμως, λύνουν προβλήματα που ενδεχομένως να είχαν προηγούμενες εκδόσεις και σχεδιάζονται με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη λειτουργία της εφαρμογής όσο πιο απρόσκοπτη γίνεται. Είναι κρίμα να ταλαιπωρήστε από προβλήματα και bugs που μπορεί να υπήρχαν παλιότερα και που έχουν λυθεί, μόνο και μόνο επειδή δεν μπήκατε ποτέ στη διαδικασία να κάνετε την αναβάθμιση που δεν παίρνει παραπάνω από ένα λεπτό.

 

Στις συσκευές iPhone οι ειδοποιήσεις για τις διαθέσιμες ενημερώσεις είναι αυτόματες και εμφανίζονται ως ένα κόκκινο νουμεράκι (ανάλογα με το πόσες εφαρμογές χρειάζονται ενημέρωση) δίπλα από το εικονίδιο του App Store. Αν ανοίξετε το App Store και πάτε στο εικονίδιο Updates μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τις εφαρμογές σας. Πατώντας πάνω στην εφαρμογή, θα δείτε ενα κουμπί “Update” στο πάνω δεξιά μέρος. Πατώντας πάνω του κάνετε την ενημέρωση.

 

Αν έχετε Android συσκευή και θέλετε οι ενημερώσεις να γίνονται αυτόματα αρκεί να τσεκάρετε το αντίστοιχο “κουτάκι” στην οθόνη της εφαρμογής μας στο Play Store ή στο Google Play. Διαφορετικά, μπορείτε να μπαίνετε στο Play Store και να ελέγχετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.
 

  


‹ Επιστροφή