Είσαι οδηγός ταξί;

Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Είσαι επιβάτης;

Μάθε τα πάντα για τη λειτουργία του Taxibeat.

Με ποια κριτήρια θα βαθμολογήσω τον οδηγό μου;

Last Updated: Jul 31, 2013 04:20PM

Όπως γνωρίζεις ήδη, τα 5 αστέρια αντιστοιχούν σε άριστη βαθμολόγηση, και το ένα αστέρι στη χειρότερη. Αν δεν πατήσεις κανένα αστέρι, τότε ο οδηγός δεν θα βαθμολογηθεί.

Η βαθμολόγια του πελάτη πρέπει να αποτελεί τον μέσο όρο τη βαθμολογίας του αυτοκινήτου και της συμπεριφοράς του οδηγού. Τι βαθμολογία θα βάζατε στον οδηγό μόνο; Ας πούμε (για παράδειγμα) 3 αστέρια; Στο αυτοκίνητο του; Αν στο αυτοκίνητο βάζατε 5 αστέρια, τότε η τελική σας βαθμολογία θα έπρεπε να είναι 4.

Ίσως πάλι όμως, για σένα να είναι πιο σημαντικός ο οδηγός από το αυτοκίνητο, ή το αντίθετο, οπότε βαθμολογείς ανάλογα.

Εσύ αποφασίζεις τι είναι σημαντικό και τι όχι, και καθορίζεις την αξιολόγηση σου. Σαν γενική αρχή όμως σου λέμε ότι μπορείς να συμπεριλάβεις στην αξιολόγηση σου και τους δύο παράγοντες (οδηγός - αυτοκίνητο) με τη βαρύτητα που θέλεις εσύ.

Σκοπεύουμε στο μέλλον να διαχωρίσουμε την βαθμολογία οδηγού με τη βαθμολογία του αυτοκινήτου, κι έτσι η διαδικασία του μέσου όρου να βγαίνει αυτόματα.

Γράψε μας στα σχόλια σου αν συμφωνείς με αυτή τη λογική (απόλυτα μέσος όρος ανάμεσα σε οδηγό - αυτοκίνητο) ή αν προτιμάς να βάζεις εσύ μια βαθμολογία μόνο, με βάση τα δικά σου κριτήρια.


‹ Επιστροφή